Opis forum
Witam:)
Jest mały problem i najlepiej było by go rozwiązać jak najszybciej:) Mianowicie:
- nasz kochany admin ( łubu-dubu niech nam żyje), znalazł na stronie WSP konspekt ( czyli to co bedzie na 100 % na egzaminie z sociologii) od Rosy.
- ten konspekt znajduje sie pod adresem http://cms1.wsp.crowley.pl/files/Zagadn … 1.2011.pdf
- konspekt posiada 24 zagadnienia
- natomiast z 7 wykładów w .pdf które zostały mi wysłane od osobów z Ped specjalnej, posiadają wiedzę zaspakajającą tylko 14 z 24 zagadnień.
- oczywiscie wszystko zamieś[color=red]ciłem na mailu pedagogika_2010@wp.pl [/color]
- i tutaj rodzi sie pytanie co z kolejnymi 10 zagadnieniami?
- domyślam sie iż WIEKSZOSC z nas nie chodziła na socjologię z powodów oczywistych takich jak ( weekend, praca, kobiety, wino, śpiew)
Moje pytanie jest nastepujące:
- czy jest ktoś kto wie czy ten egzamin ma być tylko na taką ilosc zagadnień?
- czy moze 7 wykladów które mamy to tylko połowa z tego co powinnismy mieć?
- jak możemy temu zaradzi? ( mianowicie pomył jest taki: czy jest ktoś kto chodził na wszystko do rosy i notował? i moze sprawdzić zawartosć notatek, a najlepiej porównać wszystko czy się zgadza?)
Zapraszam do konwersacji na ten temat!
na socjologii niektóre elementy swojej prezentacji omijał, nie wszystko było notowane, ale czego będzie wymagał możemy się raczej dowiedzieć dopiero w piątek jak będzie dawał nam te slajdy. zapytać czy wymaga to, co było ominięte i już.
Nowy użytkownik
pamięta może ktoś jakie były pytania na teście?
pamiętam że było pytanie o termin określający różnice płci o społecznym i psychologicznym charakterze... odp. to gender
trzeba było wymienić 3 różnice między narodem a społeczeństwem...
tylko to pamiętam niestety
A co do tego kto chodził do rosy to chyba ciężko będzie znaleźć osobę która była na wszystkich wykładach u niego
Ostatnio edytowany przez patunia62 (2011-02-15 19:06:38)