Opis forum
WNOSZĘ O ZMIANĘ STAROSTY!!!
skoro ta dziewczyna się zgłosiła to chyba wiedziała co ją czeka a ona niczym się nie interesuje!!! to ona powinna zebrać prace do Sztobryna itd.... chyba nie ma w sobie takich cech jak odpowiedzialność, dyspozycyjność itd....
Użytkownik
Jestem za. Jak ona się w ogóle nazywa?
w takim wypadku prosze o zgłaszanie swoich kandydatur do 7 lutego. tutaj na forum w odzielnym temacie imiona nazwiska i opis chęci działań i zalety. po 7 lutego załozymy sonde na forum i odbedzie sie głosowanie nastepnie osoba z najwyzsza liczba głosów bedzie ogłoszona oficjalnie przez mnie i bartka ( ucieleśnienia istot rozumu i sexu) za Starostę 1 roku WSP !!!
Użytkownik
Ale propozycja, żeby Bartek był starostą jest jak najbardziej poprawna i jestem baardzo za
Użytkownik
To Bartek może być starostą a Adrian jego prawą ręką albo odwrotnie
słuchajcie:) rozumiem was doskonale ale musicie zwazyc na to ze ja i bartek nie jestemy z łodzi. gdyby ktos z nas zostałby starosta miałby problem z ewentualnym dojazdem bo zajmowało by to duzo czasu i pieniedzy. starosta powinien zostać ktos kto mieszka najblizej wsp i jest w miare oragniety. my mozemy nie wiem wspomagac staroste ewentualnie pomysłami i itp itd tu na forum.
Użytkownik
biorąc pod uwage fakt ze na uczelnie mam 20 min drogi wiec chyba najblizej moge byc lewa reka.....