Opis forum
Administrator
Z tego co pamiętam (a mogę się mylić) recenzja ma składać się z dokładnie 500 słów. Oczywiście ma to być recenzja naukowa (nie mylić z normalną recenzją książki).
Domyślam się, że musimy porównać w niej przynajmniej dwie książki pedagogiczne. Musi zawierać cytaty, a co za tym idzie przypisy i bibliografię.
I tu nasuwa mi się kilka pytań:
- czy imię i nazwisko, bibliografia i przypisy liczone są do tych 500 słów?
- do kiedy mamy oddać tę recenzję? i w jaki sposób? (domyślam się, że trzeba mu ją wysłać na e-maila)
Przydatny link - co to jest recenzja naukowa i jak ją napisać:
http://www.wsiie.olsztyn.pl/~aleksandra … aukowa.htm
Jeśli się w mylę, proszę mnie poprawić. Proszę też o wypowiedzenie się w tym temacie.
ja np mam jzu napisaną. musze napisac jakies porównanie do inne ksiązki i zakończenie. Mogę robic tak ze napisze 2 recenzje:) jedna normalną drugą skrucona na idealnie 500 słów i napisze iz cały rok mial problem z tym zeby zapyac sie pana czy to mialo byc na równo 500 czy ponad 500 słów dlatego oddam 2
na pewno sie przez to nie obrazi:D hehe i beda jaja:D
Administrator
Ok, fajnie fajnie ale nadal nie wiemy niczego konkretnego. Podobno starosta naszej grupy miał w ten zjazd zapytać się Sztobryna jak dokładnie mamy zrobić tą recenzje.. I ?? Wiadomo coś konkretnego?
Myślałem o tym, żeby napisać do niego emaila. Ale podobno urodziło mu się dziecko i zalatany jest... Może nie odpisać na czas.
Nowy użytkownik
chyba tydzień przed końcem semestru należy mu wysłac:)