Opis forum
Takie wytyczne otrzymaliśmy ze pośrednictwem platformy e-learningowej i myślę, że dotyczą wszytskich:
"Praca zaliczeniowa
1. Uzasadnienie wyboru
2. Cechy alternatywności danej praktyki
3. Wskazanie podstaw teoretycznych, ideologicznych, filozoficznych danego projektu edukacyjnego
4.Opis: ram formalno - prawnych, organizacyjnych sposobu organizacji kształcenia, parametrów
środowiska edukacyjnego, relacji między uczestnikami procesów edukacyjnych.
5. Uwagi własne
6. Literatura
Praca powinna zawierać podstawowe informacje o autorze pracy, treść, podana literatura, z której Państwo korzystaliście. Można korzystać z literatury podanej w wykładzie lub podać własną z zachowanie wszelkich reguł bibliograficznych. Praca ma być napisana czcionką Times Nwe Roman o wielkości 12 pkt i interlini 1,5. Całość pracy, łącznie z literaturą powinna mieć min 5 stron. Ostateczny termin przesłania pracy to 15.01.2012r. "
Ja też zbieram się i zbieram i zebrać się nie mogę Najbardziej przerażające jest : "Całość pracy, łącznie z literaturą powinna mieć min 5 stron", życzę Wam i sobie powodzenia, trzymajcie się !
Znalazłam więc sobie pare do tej pracy:) ale mam kolejny problem:P Dostałam od Rosy prace do napisania "Przestępczość w środowisku pracy" mam opisac to dziadostwo i podac jakies statystyki. Na kryminologi mielismy podzielic sie na grupy i przedstawic pare tematow. Nie mial ktos takiego przypadkiem? albo "przestępczośc w korporacjach" nie mam juz siły pisać tego a mam to na 5 stron zrobic...